Van welke internetbrowser maak je eigenlijk gebruik op je computers of laptop? Dat verschilt uiteraard per merk. Zo maakt Apple voornamelijk gebruik van Safari als standaard browser en kiest Windows voor andere browsers. Lange tijd koos Microsoft bij Windows namelijk voor Internet Explorer als standaard browser. Daarna koos men voor Edge al is het sindsdien nog steeds mogelijk om Internet Explorer te gebruiken wanneer je over Windows beschikt. Sterker nog: het is behoorlijk opvallend te noemen dat nog steeds heel veel gebruikers liever voor Internet Explorer kiezen. Natuurlijk zal dat gedeeltelijk te maken hebben met gewenning. Daarnaast is het echter ook gewoon een hele goede browser die continu inspeelt op de nieuwe ontwikkelingen met nieuwe versies. Internet Explorer 11 is derhalve een uitstekende keuze. Bovendien is deze browsersoftware eenvoudig te downloaden en te installeren.

Degelijk en vooruitstrevend
Als je op zoek bent naar kernwoorden om Internet Explorer 11 te omschrijven, zijn degelijk en vooruitstrevend prima opties. Internet Explorer heeft zich de afgelopen jaren immers ruimschoots bewezen als een goede en degelijke browser waar elke dag opnieuw duizenden gebruik van maken. De degelijkheid zit hem voornamelijk in de krachtige en effectieve prestaties van de browsers. Daarnaast is Internet Explorer altijd vooruitstrevend en bezig met het inspelen op de nieuwste ontwikkelingen op digitaal gebied. Internet Explorer 11 beschikt niet alleen over een vrijwel volledig nieuwe interface ten opzichte van haar voorgangers, maar ook nog eens over tal van nieuwe functies. Zo is het onder andere mogelijk om tabbladen te synchroniseren.

Download Internet Explorer 11
Beschik je niet over deze versie maar wil je wel het liefst Internet Explorer 11 downloaden? Dat is gelukkig geen enkel probleem. Letterlijk iedere computer is in staat om dit te downloaden. Er is eigenlijk maar één aspect waar je op dient te letten wanneer je dat wil gaan doen: je computer moet beschikken over genoeg ruimte. Wanneer dat niet het geval is, krijg je bij het downloaden namelijk problemen. Ga je Internet Explorer 11 downloaden? Let dan wel goed op de aanbieder waar je dit wil gaan doen. Op sommige plaatsen waar je deze download kunt vinden, wordt er namelijk direct een hoop malware meegeleverd waardoor je bij het surfen op internet flink in de problemen kunt komen. Kies daarom altijd voor een goede en betrouwbare aanbieder. Het beste kun je daarbij voor een Nederlandse versie kiezen. Dat voorkomt later een hoop gedoe.