We vertellen je ook graag even kort hoe je nu deze elfde versie heel gemakkelijk en snel kunt downloaden. Eigenlijk is het heel gemakkelijk. Klik op de knop ‘downloaden’ en vervolgens op ‘installeren’. Er komt dan een programma op je pc of laptop dat je door verwijst naar de stappen. De installatie stappen die je moet zetten om uiteindelijk van Internet Explorer 10 gebruik te maken.

Voordeel: eigenlijk spreekt het allemaal voor zich en hoef je alleen vanuit deze website de stappen te volgen binnen het programma. Uiteindelijk wordt er ook nog gevraagd of je een snelkoppeling op je bureaublad zou willen en of je Internet Explorer 10 direct zou willen openen. Het is verstandig om op beide vragen ja te beantwoorden, zodat je er heel gemakkelijk bij kunt en snel aan de slag kunt gaan met Internet Explorer 11. Zo gemakkelijk is het eigenlijk. Mocht je nog vragen hebben over de download – en installatieprocedure, dan kun je ons altijd even een mailtje sturen met je vraag.

We doen er op deze website namelijk alles aan om jou de informatie te geven en vooral de juiste informatie, zodat je gemakkelijk de internet browser kunt downloaden en kunt installeren. Als dat niet lukt, kun je ons dus altijd bereiken. Dat is onze service die we je graag verlenen, zodat je gemakkelijk op het internet alles kunt doen wat je wilt. Mocht je andere versies willen downloaden van andere Internet Explorer internet browsers, dan gaat dat eigenlijk ook heel gemakkelijk. Veel gemakkelijker dan je eigenlijk zou denken. Ook dat is het voordeel van deze website voor alle versies van Internet Explorer